15

Dansk sommer

Optimisten hænger vasketøjet udenfor…

Optimistens tøj

Sådan én er jeg, så jeg iførte mig tyk trøje og de uundværlige gummistøvler, for at hænge den sidste vask op. En skønne dag er det vel tørt…

Sommerferiestøvlen

Man kan ikke se på mine fødder, at jeg har sommerferie. Egentlig gør det ingenting. Ikke endnu i hvert fald. Jeg hygger mig fortsat. Selv iført regnvejrsaggregater…

Stilhed i regnen

Efter endt ophængning ventede en kop kaffe inde i hjørnet under terrassens halvtag. Der var tørt og stille og jeg har lavet mig et lille hjørne, hvor der er blødt at sidde, så faktisk var det rigtigt rart, men så…

-begyndte det at regne så stærkt, at jeg var bange for om taget holdt. Larmen var øresønderrivende, så jeg talte til tre og løb tværs over terrassen, for at komme i tørvejr indenfor. Nu sidder jeg her og ligner en druknet mus. Sådan er den danske sommer også…

Du vil sikkert også kunne lide