0

Morgenkaffe under halvtaget

Morgenkaffen nydes ude under halvtaget. Ind imellem skinner solen og varmen indfinder sig øjeblikkeligt, men ellers er der ikke meget at råbe hurra for. Gråvejret ligger som en næsten tæt dyne, men som sagt er der huller og solen får chancen med mellemrum.

Morgenkaffe

Om nogle timer er det slut. Så vil regnvejret indfinde sig og vi skal montere gummistøvlerne, hvis vi vil udenfor. Det vil vi sikkert ikke.

Nede i haven er staudebedet renset for ukrudt. Nye stauder er kommet i jorden og er jeg heldig, blomstrer den første Dahlia om et øjeblik. Den ser ud til at blive gul. Kæmpestor er den i hvert fald og med masser af blomsterknopper. Et levn fra sidste år.

De Geranier, som blev købt på blomsterfestivalen, trives. De vokser støt og en af dem blomstrer stadig. Det har den gjort, siden jeg købte den.

Geranium

Den er fin og sart at se på med blomster, som kun er omkring en centimeters penge i diameter, men ikke desto mindre er de både smukke og dekorative.

Sart er den forøvrigt ikke det mindste. Den er hårdfør og livskraftig og når den bliver en smule større, skal den deles og fordeles. Jeg kan se den mange steder i haven, så den kan vente sig. Lige nu får den lov til at passe sig selv, men det skal ikke vare længe.

Efter morgenkaffen er indtaget, kryber jeg indenfor igen, for varmen skal tilbage i kroppen. Der er lidt vasketøj, som skal på plads, støvsugeren skal svinges og ellers ingenting, for det er ferietid og om nogle timer siger vi goddag til vores feriegæster. Vi glæder os.

Du vil sikkert også kunne lide