6

Vægelsind

Indenfor er der stille. Feriegæsterne er taget ud for at boltre sig i vand med alverdens sjove rutsjebaner, vandfald og hvad ved jeg, men jeg bliver her, for jeg renser jordbær…

Jordbærrensning

Halvandet kilo er det blevet til. Det nytter jo ikke at lave kage til AC uden også at være opmærksom på, at der er et par små feriegæster her på matriklen, som nok ville bemægtiges af skuffelse, hvis der ikke også var en smagsprøve til dem. Jeg laver tre kager. Jeg er godt tosset, men hvad…

Udenfor er der fortsat tørvejr, men det varer vist ikke ved. Regnvejret er på vej vestover, men inden kan jeg måske alligevel nå en tur udenfor. Falder der kun en byge, kan livet sagtens nydes under halvtaget, men vi har vist forlængst passeret bygestadiet. Jeg hører rygter om massive regnskyl, så det skal ingen hemmelighed være, at jeg allerede har været i gang med at afsøge markedet for ledige sommerboliger under sydligere himmelstrøg. Jeg har dog ikke givet op endnu.

Tørvejr lidt endnu

Jeg elsker den danske sommer, men jeg elsker altså også sol, varme og udeliv, så beslutter vejret sig ikke snart for en omlægning, gør jeg.

Du vil sikkert også kunne lide