14

Jeg vil…

Sol har der ikke været meget af. Det ser heller ikke ud til at vente lige henne om hjørnet, men oplevelser af kulturel karakter kan opveje meget. Det skal de i hvert fald.

I bilen med os, tror jeg. Ikke nu, men måske engang i næste uge. Jeg vil ud at køre. Ikke med de skøre, men med min familie. Og langt. Ind i det tidligere østeuropa.

Krajobaz

Polsk landskab.

Jeg vil se noget, som ikke ligner Danmark. Jeg vil ud at se landbrug drevet på gammeldags manér, kvinder med tørklæder og kvinder med forklæder. Jeg vil se høstakke, høns på vejen og børn, der leger i grøftekanter. Jeg vil se langstrakte marker, bakker og dale, engdrag og landeveje med huller. Jeg vil se en gammel John Deere, mænd med vejrbidte ansigter og jødiske butikker som perler på snor.

Jeg vil spise mad, som ikke smager dansk. Jeg vil sove på elendige madrasser, drikke dus og nyde livet. Jeg vil gerne ende her…

Krakow

Krakow set lidt fra oven. 

Måske drømmer jeg bare. Måske bliver det til ingenting, for der er mange praktiske ting, som endnu ikke er faldet på plads, men chancen for det lykkes er til stede. Det er godt nok for mig lige nu. Jeg gider så gerne. Tak.

At snuppe en tur ud i det blå er pludselig muligt. Ingen langstrakt planlægning, men bare af sted. Jeg stemmer for.

Du vil sikkert også kunne lide