4

Jeg måtte lige derud…

Jeg måtte et smut ud i haven så snart, jeg var hjemme igen. Jeg havde savnet den på en solskinsdag, så det var med at skynde sig.

Meget har taget skade af al vandet der er faldet, men nogle ting er stadig smukke. Tobaksplanterne ser ud til at trives med regnen og den efterfølgende varme, for de blomstrer smukt igen.

Tobakken

De er lyserøde og ikke hjemmesåede, men det skal ikke komme dem til skade, når de gerne lyser op og gør livet fantastisk en hel sommer igennem.

På terrassen er de rosa med tegninger, som er tydelige. Nede i bedet er de babylyserøde og næsten uden tegninger. Det er de samme planter, købt det samme sted og den samme dag, så der burde ikke være forskel, men det må handle om solmængden.

Tobakken

Den hvide tegning i midten er de dog fælles om og den limegrønne kerne, som er så smuk.

Ærteblomsterne var blevet flere. Der var tre at plukke, da jeg kom hjem og de dufter helt vidunderligt. De tre blomster står nu på hjørnet af bordet her og dufter i hele køkkenet.

Ærteblomsterne

I løbet af de næste dage kommer endnu flere til. Jeg tager dem ind, som de blomstrer for ligesom Georginen er de flittigst til at blomstre, hvis jeg er flittig til at tynde ud i samme åndedrag. Jeg er flittig. Jeg kan slet ikke lade være.

Du vil sikkert også kunne lide