4

Sommervejr

Sommerhimmel

Og pludselig blev det sommerhimmel og sommervejr…

Så måtte jeg ud. Et øjeblik efter kom mor og jeg fik selskab på terrassen, hvor varmen krøb ind i hjørnerne. Og kaffe fik vi og midt i den kom Ella, som også fik kaffe. Og så fik vi en snak, som løb langt omkring. Måske mor havde svært ved at følge med ind imellem, men vi snor os. Der er ingen rette linier, men snoede, som gør vejen interessant.

Sommervejr

Og vejret, det artede sig. Fortræffeligt. Lige til terrassesnak og kaffe og indkøbsmuligheder i Krakow, jøder, ghettoer og renæssancen. Og siden AC, som også fik kaffe og Kenneth, som trak indenfor i skyggen til Touren.

Røde ærter

Og nu skinner solen stadig og mine tæer mangler sommerlak og derfor genfinder jeg terrassen om et øjeblik, for solskin kan man ikke få nok af og det er vist det sidste for et par dage, så det skal nydes til sidste stråle. Indendørslivet kommet tidsnok, men ikke endnu.

Ikke endnu.

Du vil sikkert også kunne lide