7

Chili eller ingen chili

Chili

Jeg endte med at have to chiliplanter tilbage, da jeg endelig tog mig sammen og begyndte at yde en form for omsorg. De stod indenfor og hyggede sig i vindueskarmen, indtil de blev for store. Så røg de ud på terrassen, hvor de nu står og ser halvsølle ud.

Jeg plejer at have stort held med chili. Sådan er det tilsyneladende ikke i år. Om det skyldes mig eller den danske sommer, skal jeg lade være usagt, men ærgerligt er det, for de er skønne friske og dejlige at tørre til vinterens gryderetter og nok sætter de stadig blomster, men frugterne har lange udsigter.

Jeg finder tålmodigheden frem. Jeg lader dem stå lidt endnu, inden jeg gør noget radikalt ved dem, men jeg tror faktisk sommeren har været for solfattig og våd til at de kan trives for alvor, når de står ude i det fri. Jeg savner mit væksthus.

Du vil sikkert også kunne lide