12

Aftentur med kulør

Farver i haven

Der er knald på de farveklatter der er nede i haven for øjeblikket. Flere og flere af Georginerne (Dahlia) stikker blomsterhoveder oven vande, så fra at have haft et temmeligt trist bed at kigge på, er jeg nu ved igen af have kulører dernede. Det passer mig strålende.

Aftenturen i haven sluttede med et særligt kig til noget, som kunne blive et rigtigt spændende bekendtskab. En meget mørk georgine, som jeg ikke husker at have set tidligere. Måske er det en af de nye, som bare er kommet i jorden i et af de minutter, hvor jeg har været halvt bevidstløs, men det gør ingenting, for så kommer den bare som en smuk overraskelse nu.

En ny Georgin

Blomsterhovederne er temmelig store og en enkelt ville sagtens kunne gøre det ud for en smuk dekoration i en lille skål. I morgen…

Haveturen sluttede med et lille kig på termometret. Jeg føler mig som mor, når jeg tjekker graderne, men hun er her jo ikke og én skal jo passe skidtet.

Aftentemperatur

Der er så utroligt dejligt derude og det er fristende at blive, men jeg ved, at myggene indfinder sig om et øjeblik, så jeg tror sofaen skal danne rammen om resten af aftenen.

Drømmen for i morgen er dette…

Jeg drømmer…

Gid det dog kunne blive sådan…

Du vil sikkert også kunne lide