2

Uhm

Nogle gange er forfald både smukkere og langt mere interessant end det perfekte. Stauderne i bunden af haven er allerede i gang med at afblomstre. I hvert fald dele af den. Og det er smukt.

Stauden

De minder om solsikken. Sikke et held, nu hvor brødrene brændte solsikken af i går. Omtrent. Til gengæld trækker de ikke voldsomt i bierne, når de ikke længere er sprøde og friske. Der er stilhed i og omkring de faldne.

Stauden

Morgenmaden er indtaget på terrassen. Vi holdt vel nærmest brunchgilde, for der var alskens pålæg og mørkt brød også. Nu er vi mætte. Og fyldt med kaffe. Ikke mere lige nu, men til gengæld en solstråle eller to, for det ser ud til, at det snart er slut.

Regnen er ved at være velkommen hos planterne igen nu, så skulle der komme lidt af slagsen i løbet af i morgen, er det okay. I dag vil jeg gerne solen. Lidt strejf på huden vil gøre godt.

Stauden

Jeg ønsker, at lørdag bliver tør og solrig. Vi har en aftale. En sjov en af slagsen, men den er ikke sjov, hvis det regner for meget. Derfor.

Resten af dagen er helliget ingenting og sol, hygge på terrassen og måske en enkelt pind eller to på strikketøjet. Livet er godt og ferien heldigt planlagt. Hold op, hvor har det været skønt indtil videre.

Du vil sikkert også kunne lide