9

Overdådigt frodig

Haven efter en regnbyge er billedet på frodighed. Lige nu står alting og kappes om at være smukkest og mest saftigt. Godt jeg ikke skal vælge…

Overvældende frodig

Det ville være en umulig opgave, for det hele stråler efter lidt vand, som gør godt. Plænen mener dens eneste opgave er at vokse, men den har et andet og meget vigtigere arbejde, nemlig at danne grøn og blød bund for sommertæer. Den er god til det.

Grøn plæne

Langs kanten står gamle og stynede træer sammen med bregner. De danner en smuk væg ud mod den lille stikvej, som fører ned til vores bagbo. I årenes løb er der blevet helt tæt. Det er dejligt med private hjørner i haven.

Frodig terrasse

På terrassen har sommerblomsterne fået nyt liv efter den sidste uges sol. De har nydt det og kvitterer med blomster i rigt mål. Det samme gør krydderurterne. For anden gang.

Jeg elsker at opholde mig herude. Sidde ude i solen med næsen i sky, stavre rundt mellem planter og insekter, tage en plads i skyggen med en god bog og i det hele taget bare nyde, at der er mulighed for frisk luft under vingerne. Livet er godt, når man sidder i sit Paradis.

Og så er der jo Georginerne…

Dahlia til vaserne

De røg lige ind i vaserne. Hvor er de smukke…

Livet er fantastisk. Udenfor siler regnen igen ned fra himlen, men det gør ingenting. Der er varm kaffe på kanden, ingen pligter i sigte, men til gengæld en legeaftale i morgen, som jeg glæder mig rigtigt meget til.

Sikke en fantastisk ferieuge jeg ender med at være blevet givet. Jeg er uendeligt heldig.

Du vil sikkert også kunne lide