3

Der er så fuld af sjov…

ude i en skov

Akrobatik

Jeg sad længe og ventede på, at Kenneth og Ole skulle gøre dem kunsten efter, men i Fårup Sommerland er der åbenbart ikke plads nok til deres udfoldelser, så de lod drengene her om scenen. De kunne naturligvis have gjort disse akrobater kunsten efter, så let som ingenting.

Og så var der indianere, men heldigvis ikke på krigsstien…

Indianere

Og racerbåde, som kunne være løbet op af et barn på tre, så jeg var sur, for jeg havde lige sat mig op til et race og så sneglede jeg mig afsted. Bagefter sagde den venlige opsynsmand, at jeg bare skulle have lænet mig en smule fremad. Det tog jeg meget fortrydeligt op, for nok var det venligt ment, men det var kun pænt for “du er en anelse tung i røven, så det havde hjulpet med en omfordeling af vægten”.

Da vi nåede til skydeteltet skulle jeg også prøve haglgeværerne og helt ærligt… hvad sker der for dem? Jeg ramte FANDEME kun med 2 hagl, men så bildte jeg altså også alle ungerne ind, at jeg kun havde fået TO hagl, for de havde ikke flere, da det blev min tur. Man må godt omgåes sandheden lidt lemfældigt ind imellem. I hvert fald for at redde æren.

River Rafting

Så var der mere fart over feltet, da Ole og Ella sluttede dagen af med en tur ned ad Fårup Floden. Sikke de kunne og våde blev de ikke engang og det var ellers derfor, at jeg ikke gad. Snydt igen, blev jeg. Det havde været en trist dag, hvis det ikke var for det gode selskab, som til gengæld var en fornøjelse at være en del af.

Der blev indtaget både vådt og tørt ind til flere gange undervejs og der manglede ikke noget, for at kunne sige, at dagen var helt igennem vellykket. Jeg har nydt hvert et minut og nu er jeg så gennemtræt, at jeg ikke kan tænke en fornuftig tanke.

Trætte mig…

Pauser var der heldigvis rigelige af deroppe, men nu vil jeg alligevel finde sofaen og tage en af de lange, tror jeg.

Du vil sikkert også kunne lide