3

Jeg lyder som farmor…

Klokken er fem og det er stadig varmt og dejligt udenfor. Jeg klager ikke det mindste, men sidder i stedet i dækstolen med næsen lige i solen.

Foran mig ligger to strikketøj. Afveksling er godt for armene, så de skiftes til at vokse. Jeg har tid nok og det er det bedste af det hele. Tid nok.

Strik udenfor

Ind imellem kommer Oline forbi, griber kameraet og tager et billede eller to. Det har resulteret i nogle underlige udsnit af verden, men det er nogen gange sjovt, at se den fra skæve vinkler. Det er hun god til.

Min skulder

Vi er færdige med oprydningen. Der er fint og ordentligt inde hos hende og det er rart, når hverdagen snart ankommer. Hun starter i skole på onsdag. Nu er hun også klar. Og jeg er klar.

Om et øjeblik fylder hun tretten. Så er hun teenager. For alvor. Og forlængst højere end mig. Jeg ved ikke hvor tiden bliver af. Jeg synes hele tiden, at jeg prøver at være til stede i den, men den løber stærkt.

Jeg er ved at lyde, som min farmor… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide