8

Solblomst

Hvordan jeg i første omgang har kunnet overse den forstår jeg ikke, men på hjørnet, lige ved tørresnoren, står den største Dahlia jeg nogensinde har haft i haven. Gul som en sol står den og lyser op ad den røde husmur og den første blomst måtte med indenfor.

Kæmpedahlia

Blomsterhovedet er 18 centimeter i diameter, så det kræver balance, at holde skidtet i lodret posistion. Godt jeg har min gamle vase, som er så smuk i farven og kun fremhæver solen i blomsten, når de står sammen og pynter på hjørnet af køkkenbordet.

Om et øjeblik venter en lovet assistance inde på Olines værelse. Jeg glæder mig ikke det mindste, men bagefter er det skønt for hende og evnen til at se egne begrænsninger er vel også noget værd, så fint hun sørger for assistenter udi oprydningens kunst. Bare hun dog havde spurgt sin far…

Du vil sikkert også kunne lide