7

Netløs, ikke mig!

Blåt net

Og galskaben fortsætter, for der er endnu et net til samlingen. Nu må det snart være slut, men ingen skal vide sig sikre, for de får hurtigt ben at gå på. Der er ikke flere tilbage af dem, jeg lavede forleden. De er afsat til højre og venstre og så måtte jeg lige sy et til mig selv, sagde hunden.

Blåt netDette her bliver et af yndlingene, for farven er helt fantastisk. Jeg elsker blå. Det er og bliver min yndling af dem alle.

Nettet er en smule større end dem jeg syede af viskestykkerne. Det passer fint, for jeg bærer ikke få ting med mig, så mon ikke det kommer tilpas.

Der er stadig masser af stof tilbage og de japanske håndarbejdsbøger er fundet frem, for der var så mange gode idéer i dem. Nu skal de gennemtrawles for der skal syes mere.

Jeg købte lidt voksdug også, for Oline kunne bruge et net/en taske til gymnastiktøjet, så mon ikke der kunne blive til sådan en. Jeg tror det næsten og det kunne være en smule praktisk med vandfaste vægge, når hun skal opbevare det våde håndklæde efterfølgende.

Jeg hygger mig gevaldigt med at sy og det nye værelse fungerer upåklageligt, for der er plads til det hele, så det kan stå fremme og jeg kan kaste mig over tingene, som idéerne opstår. Jeg er utroligt glad for værelset og det er en helt fantastisk følelse, sådan at indtage det hver morgen. Jeg bliver glad helt ned i maven :-)

Du vil sikkert også kunne lide