9

En herlig dag er til ende…

Klokken formiddag ankom hun og som altid med hænderne fyldt med foræringer. Der var nye planter til haven og der var garn, men allerbedst var der Anne. Jeg trængte sådan til at se hende, så gensynsglæden var stor.

Annes gaver

Anne kom med hvid Høstanemone og en smuk, mørk Sankthansurt.

Der er så meget at dele og fortælle, men i dag var vi fast besluttet på, at vi skulle have gang i Annes nye side, så fokus blev lagt der. Det lykkedes og Anne er nu rustet til at indtage cyberspace fra egen matrikel. Det bliver godt.

Smukt garn

Op af gemmerne trak Anne også dette skønne garn, som bliver en fornøjelse at forvandle til et smukt tørklæde, for sådan må det ende.

Vi har fået snakket lidt ind imellem fiksfakserierne, men mestendels blev det til tilretning af Annes side. Det var aftalen, så det var rigtigt fint og jeg var glad for, at jeg kunne hjælpe hende og humøret fejler ingenting, når vi sidder der og sipper kaffe, snakker lidt og lige får strikket en pind eller to.

Garn fra Design Værkstedet

Garn fra Design Værkstedet inde på Boulevarden i Aalborg. 

For det ikke skal være løgn, nåede vi også lige en tur ind forbi Design Værkstedet. Sådan måtte det være med Anne heroppe og der var lidt mangler i Annes beholdning, så det fik vi rettet op på. Jeg fik også købt en smule garn. Ikke meget, for jeg havde jo lige fået en dejlig foræring tidligere på dagen.

Efter Design Værkstedet smuttede vi lige op omkring Lange. Det er et must, når man alligevel er inde i centrum. Anne købte en høne og jeg var fristet, men undlod og sikke et held, for hvad lå på mit bord, da hun var taget her fra? Hønen selvfølgelig.

Annes Høne

Høne fra Langes Kunsthåndværk i Aalborg. 

Nu er hun flyttet ind i min vindueskarm. Hun står så jeg får øje på hende hver eneste gang jeg løfter øjnene fra skærmen og hun gør mig i godt humør.

En skøn dag i udsøgt selskab er ved at være til ende og den gav mig den ekstra energi, som lige nu kan forvandles til omsorg, der hvor der er brug for den i dag.

Du vil sikkert også kunne lide