11

Farveglæde

Det går rask afsted med det lille stykke håndstrik, som arter sig tilfredsstillende.

Nyt til halsen

Annes foræring er Noro Flower Bed og det garn kombineret med en ganske almindelig bomuld er helt vidunderligt. Silkens struktur er anderledes end bomuldens, så striberne fremhæves i skiftet mellem kvaliteterne.

Nyt til halsen

Farveforløbene er helt vidunderlige og silkens mange farver fremhæves på en helt unik måde, når de brydes af den ensfarvede bomuld. Jeg er også vild med tweed-effekten i silken kombineret med den mætte, lilla farve, som bomulden har.

Jeg er sikker på, at jeg kommer til at elske halskluden og snart skal der datoer på hvert enkelt, så jeg ved hvornår de skal bruges, men sådan er det med mig. Jeg kan slet ikke få for mange og Kenneth kan vel udbygge tekstilopbevaringen på matriklen med et snuptag.

Bundfarven er lilla, men den kunne i grunden have været så meget andet. Skulle du få lyst til at prøve noget lignende, kan du vælge din yndlingsfarve til bunden og lade den fremhæve og understøtte de farveskift, som Noros Flower Bed automatisk byder på. Jeg er sikker på, at der kan strikkes mange sjove og smukke klude på den måde.

Pinden er nummer 3 og der er slået 60 masker op. Det kunne være mindre, hvis man kun vil have et smalt og kort lille tørklæde, men jeg er grådig og græder så i stedet, når Annes garn er brugt ;-)

Du vil sikkert også kunne lide