6

Fødselsdagsforberedelser

Mens chokoladekagen var i ovnen, gik jeg en tur i haven, for at hente friske blomster til vaserne. Vejret er vidunderligt. Solen skinner, luften er mild og der var et regulært blomsterhav at plukke af.

Annes Polkagris er endelig sprunget ud…

Polkagrisen

Den er helt og aldeles vidunderlig og jeg må væbne mig med tålmodighed lidt endnu, for der var kun én af blomsterne, som var sprunget ud, men sikke en blomst…

Farverne er helt vidunderlige og den passer frygteligt godt til en fødselsdag, så festlig den er.

Polkagrisen

Nu står den sammen med alle de andre smukke Dahlia. Vaserne er fyldt til randen og der er blomster allevegne. Det er det allermest vidunderlige ved efteråret; frodigheden og den overvældende mængde høst af både blomster og frugt.

Chokoladekagen er ude af ovnen. Nu skal der laves en fed chokoladecreme, for Oline ønsker sig en chokoladelagkage med chokoladecreme og friske jordbær på toppen. Det sidste bliver en smule vanskeligt, men bare det første er lækkert nok, tror jeg det går og så er der sikkert et brombær eller to, som kan gøre det ud for den friske frugt på toppen.

Bagefter er der de fyldte brød til aftenens Curry. Jeg tror de ender med fyld af soltørrede tomater, gode græske oliven og en lækker, salt feta. Det ville passe fint med aftenens menu, som skal serveres med jasminris ifølge Oline. Måske jeg skal tjekke fjernlageret.

Du vil sikkert også kunne lide