4

Goddag søndag

Godmorgen verden blev til godmorgen blomstrende verden, for der er Dahlia overalt i huset og de er betagende smukke. Så smukke, at jeg næsten glemmer, at regnen falder, blæsten rusker og efteråret med sikkerhed er ankommet.

Dahlia

Dagen skal tilbringes indenfor og sikke et held, for der er ikke vejr til udendørs sysler. Strikkemaskinen skal arbejde en smule, tv’et skal få lov til at underholde og så insisterer Oline på, at vi skal op i stuen og synge. Selvfølgelig skal vi det!

Vi skal konkurrere og hun har lovet, at jeg godt må sætte versionen med 80’erne på, når der skal synges igennem. Jeg er sikker på, at det nok skal gå så…

Dahlia

I Café Hack (P4) er Bille August, som fortæller om Nelson Mandela og Goodbye Bafana, en historie om Mandela oplevet gennem hans fangevogters øjne. Filmen har premiere den 7. september. Måske jeg skal se den.

Søren Dahl lister sig ind på sine gæster på en elegant og charmerende måde, som gør det til en fornøjelse at lytte med søndag efter søndag. Han er meget charmerende, har en tilgang til sine gæster, som vidner om et kæmpestort researcharbejde og en lyst til at lytte og lære at kende og det smitter. Det er godt håndværk.

Dahlia

Oline er stået op. Blidt vækket af en hånd på kinden er hun vågnet i sin nye seng. Det første der kommer over hendes læber er, at det er gode gaver hun gik i går. I dag vil hun gerne bestille et par bøger og film på Amazon, for der var også penge blandt gaverne og den slags brænder i lommen på en 13-årig, så alt er, som det skal være.

Kaffen er varm. Kruset damper og ved siden af står et stort glas koldt vand, for ovenpå gårsdagens chokoladekage er vand en nødvendighed. Tiden strækker sig venligt og egentlig er der intet at være utilfreds med. Jeg elsker søndage og i dag er der ikke engang returpost at færdiggøre som forberedelse til morgendagen. Jeg ordnede det hele i fredags. Jeg har fri resten af dagen. Ahhh…

Du vil sikkert også kunne lide