19

Dumme hund!

Dagen har været lang og der har været mange “første gang”, som har krævet ekstra energi. Til sidst trak jeg på reserverne, men det gik og dagen har bestemt ikke været skidt. Den har bare krævet “sin kvinde”.

Hovedpinen sidder på lur oppe over højre øje, halsen gør ondt og jeg er en smule snottet, men om lidt er der varmt at drikke og så er jeg sikker på, at verden igen ser helt tilforladelig ud.

Da jeg kom hjem, var det første jeg gjorde at åbne køkkendøren på vid gab. Solen skinner, himlen er septemberblå og frisk luft er ingen vist døde af endnu, så indenfor med den. Mens det pågik trak jeg til gengæld udenfor, for jeg trængte i den grad til en smule frisk luft. Det er en stor luksus at have en have at gå ud i, når behovet bliver kendt.

Det kan også vise sig at indebære arbejde, som slet ikke var med i beregningerne, da jeg gik derud tidligere. Oskar fandt et ådsel. Jeg fandt en smuk guldsmed. Oskar fandt fisenfløjtemig et ådsel!

Guldsmeden

Guldsmeden er en gave. Jeg elsker guldsmede og denne her var kæmpestor. Jeg kunne høre den lande på lågen. Jeg fik heldigvis et billede af den og fordi jeg var optaget af det, opdagede jeg alt for sent, hvad Oskar havde gang i. Til gengæld kunne jeg både se og lugte det.

Hunde er nogle svin. Nu er Oskar til gengæld ren, som en nybadet barnenumse og han kan fandeme lige prøve…

Du vil sikkert også kunne lide