23

Hvor gærdet er lavest…

Oline og jeg er alene hjemme. Vi nyder begge to, at vi så kan snyde lidt med aftensmaden og er der noget vi er vilde med, er det aspargessuppe. Ingen af os er kræsne eller i nærheden af gourmetniveau, når det kommer til skidtet, så der er snydt i stor stil.

Aspargessuppe

Hen i Rema (Gugs absolut mest frygtelige butik, men jeg gad ikke andet) og hive en af Mou’s de bedste op af frysedisken og hjem i en gryde med den. Her fik den lov til at passe sig selv mens den langsomt tøede op. Siden er den indtaget au naturel, for ingen af os havde lyst til brød. Oline gider ikke og jeg kan ikke. Min hals gør alt for ondt, så jeg sprang over i dag.

Om et øjeblik vil jeg brygge en kande te og vente på gemalens hjemkomst, som er nært forestående ifølge de sidst indløbne bulletiner. Måske teen skal indtages under dynen med strikketøjet indenfor rækkevidde, for jeg er vist ikke mange sure sild værd i aften.

I morgen kommer atter en dag. Så er jeg topfrisk! Basta!

Du vil sikkert også kunne lide