18

Æbler eller lakrids

Kurven fuld

Mor samlede æbler i går. Nogle af dem tog hun med hjem, men resten lod hun stå og de smager så utroligt dejligt af efterår.

ÆblefrydDe er saftige, så det omtrent drypper for hver en bid og de kan spises i en uendelig strøm af æbleglæde, men jeg er jo ikke god til den skræl, så det bliver til alt for lidt.

Jeg stiller de friske frem på bordet og mener, at de må friste enhver over evne, men min familie er ikke de store frugtspisere, så efter nogle dage, er de ved at antage en tekstur, som gør dem til kandidater til æblechutney og hvorfor ikke, for den bliver til gengæld spist. Rub og stub.

I næste weekend er der vist ingen planer, som kan kollidere med en ordentlig grydefuld af den gode æblechutney med karry, så mon ikke bare æblerne får lov til at ligge i fred lige til jeg fatter kærlighed til dem og forvandler dem til noget på glas. Jeg tror det næsten, for herhjemme vil de hellere have lakridser…

Du vil sikkert også kunne lide