6

På pindene

Jeg behøver ikke kede mig for øjeblikket. Det har næsten taget overhånd med det strikkeri, for der er for øjeblikket tre strikketøj på pindene, men jeg hygger mig med at skifte mellem dem.

Claudia

Claudia kunne jeg alligevel ikke slippe, men i kamgarnet duede det ikke. Nu er der fundet fjerlet, dunblød uld fra fjernlageret og Oline får en lun strik til vinter. Strikketøjet er velegnet til tv-kigning, så det tages frem som akkompagnement til dagens nyheder.

Jeg elsker at strikke snoninger, så det er lige en trøje for mig.

Karrystrik

Annes smukke silkegarn, Noro Flower Bed, rakte så langt, at der er til endnu en halsklud. Den lilla er blevet ualmindelig godt modtaget ude i verden, så jeg snupper endnu en, men med en karrygul Duo som kompagnon. Måske…

Jeg er ikke selv ubetinget glad, men reaktionerne ude i verden tyder på, at det ikke er nogen ringe kombination, så det får lige en chance et par striber endnu.

Striberne

Den sidste lille klud har været længe undervejs, men ikke desto mindre er den uundgåelig i min garderobe. Jeg elsker sort/hvide striber, så selvfølgelig skal der også sådan en til.

Der strikkes lidt her og så lidt der. Der er heldigvis ingen deadline på hverken det ene eller det andet, så det tager den tid, det tager og imens hygger jeg mig med Oline i en solstribe inde på sengen. Jeg kan sagtens både lytte og strikke og sådan en eftermiddag, med vanilleis, amerikanske serier, Olines historier fra den virkelige verden og et krus dampende varmt kaffe indenfor rækkevidde, de er balsam for sjælen. Flere af dem, tak.

Du vil sikkert også kunne lide