21

Favorite Socks

Så er endnu en strikkebog landet herhjemme. Der skal strikkes sokker, for det er årstiden nu og jeg elsker hjemmestrikkede sokker. Jeg er så den eneste i hele familien, som gør det, men man kan vel heller ikke få for mange af slagsen.

Jeg sendte bud efter Favorite Socks af Ann Budd og Anne Merrow. Bogen indeholder 25 opskrifter på klassiske sokker lige fra den lille fine ankelsok til den, som kan klare en tur til Nordpolen og hjem igen.

Favorite Socks

Bogen er spiralindbundet og derfor nem at sidde med, når der skal tælles masker og jeg har selvfølgelig allerede forelsket mig i et par designs.

I bogen er som sagt opskrifter på 25 forskellige sokker. Der er kun 4 af dem, som jeg aldrig nogensinde kommer til at overveje at strikke, men resten er smukke og lækre sokker, som bliver både sjove og en udfordring at strikke.

Man skal være glad for 5 pinde og kunne læse engelske opskrifter, men er den side i orden, kan jeg bestemt anbefale bogen. Den er meget lækker og jeg glæder mig til at tage hul på et projekt eller to.

Du vil sikkert også kunne lide