13

Mandagsskovtur

I frokostpausen i dag var der mulighed for en tur i skoven og den slags skal man ikke sidde overhørig, men handle på, så frokosten er indtaget på en brændestabel lige her, midt i eventyrland.

Hammer Bakker

Grønt er godt for øjnene og jeg skal love for, at der var grønt. Saft og kraft har endnu ikke forladt skoven og der var utroligt smukt herinde, under bladhang og med en bund af fine, sarte bregner, som viftede stille for hver en vind, der kom forbi.

Der var ikke det mindste koldt herinde, for de stærke vinde nåede ikke indenom træerne og derfor kunne jeg sagtens sidde i kun en sweater og nyde pausen.

Hammer Bakker

Jeg blev helt overrasket over den grønne frodighed, som stadig er herude, hvor der endnu er et stykke vej til efteråret farver løvet rødt og brunt, men det var ualmindelig skønt at sidde i egne tanker med et strikketøj mellem hænderne, mens jeg stille iagttog skovens smukke vegetation.

Sådan en frokostpause vil jeg godt bestille hver dag…

Hammer Bakker

På tilbagevejen kom jeg forbi et par heste, som græssede fredfyldt på et lille stykke ryddet skov. Vi fik hilst på hinanden, for når der er hegn imellem, er jeg ikke helt så tøset, som ellers. Hestemuler er bløde og dejlige.

Efter endt frokost blev den sidste del af arbejdsdagen fuldført og herefter gik det direkte hjem for at hente familien. Oline skulle ekviperes til efteråret, så der er nu indkøbt efterårsjakke, som kan stå for det meste af det vejr, som den kommende årstid kan byde på. Vi er helt klar og forøvrigt klarede vi det hele uden stress, for hvem kan stresse efter sådan en frokostpause? Ikke jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide