9

Skøn weekend

Fredag aften ankom de første gæster og vi fik os indrettet med sengepladser, hygge og sjov til ungerne og masser af snak til de voksne. Der blev lagt en slagplan for lørdagens tur til centrum, for der var mange ønsker for dagens indhold, men med et stramt og sirligt tilrettelagt program, lykkedes det os at nå hele vejen rundt.

På visit i centrum

Vi nåede op på Boulevarden i Design Værkstedet og fik indkøbt garn til hele to projekter til Christina, som gerne ville i gang med både det ene og det andet. Det kender jeg jo udmærket, så jeg havde ingen indvendinger og snart havde jeg også provianteret til et Cherry, som forøvrigt er færdig om ganske få pinde. Det bliver skønt, strikket i den blødeste Alpaca og i smukke efterårsfarver.

Efter garn fulgte keramik, for Lange har kyssefrøer og sådan gik det slag i slag. Ungerne måtte følge trop, men med udsigten til frit spil i en af Aalborgs mest velassorterede slikbutikker gik det lige an.

Tøsekig

Der var endda plads til at lave sjov undervejs og det er skønt, at ungerne godt gider, selvom det er de voksne, som fylder mest. Bestikkelse kan gøre meget… ;-)

Hjemme igen ankom de sidste gæster og så var huset fyldt. Det har været utroligt dejligt med sådan et weekendbesøg og tiden er fløjet afsted.

Søndag morgen

Christina og jeg fanget i en strikkeinstruktion søndag morgen. Morgenhår er fantastisk ;-)

Der har været tid til både at strikke, snakke, spise, drikke, sanse og hygge og alligevel var vi slet ikke færdige med at vende verden, da de for et øjeblik siden forlod matriklen. Heldigvis lander de herovre igen om tre uger, så vi kan fortsætte, hvor vi slap.

Du vil sikkert også kunne lide