25

Plads til alle

Plads til alle

Så blev der plads til alle i køkkenet, som nu er udstyret med 3,5 meter bænk og tillige med fem stole på modsatte side, så kom an, for vi er klar.

BænkenVi er ofte mere end seks, som spiser her, så pladsen skal nok komme til gavn.

Kenneth måtte over til genboen for at hente hjælp, for jeg har slet ikke kræfterne til at bære sådan en egetræsbjælke indenfor, men heldigvis var der hjælp at hente, så nu er der bænk, skal jeg love for.

Den er blevet meget smuk, men gemt er den, for den står på indersiden af bordet og er derfor ikke særligt synlig.

Man sidder dejligt. Bænken er dejligt dyb, så der er plads til skrædderstilling eller benene oppe, når man sidder på den side af bordet.

Forude venter syning af nogle siddepuder. Vi drømmer om handskelæder i en smuk, lysebrun farve, som skal ældes med ynde.

Kenneth må gerne være den, som syer. Jeg trækker mig frivilligt, men bænken indtager jeg hellere end gerne, for den er blevet helt, som vi drømte engang for længe siden. Jeg elsker, når tingene lykkes.

Du vil sikkert også kunne lide