17

Hvor kom den fra?

Der er ikke to dage, som er ens. Det kan jeg godt lide, men nogle dage rummer flere sjove episoder og overraskelser end andre. I dag var jeg parkeret inde i midtbyen, hvor jeg travlt optaget snakkede i mobil med kontoret, da jeg pludselig fik øje på AC (Ellas yndige afkom), som kom ræsende over vejen og stak hovedet indenfor i bilen…

Vil du ikke lige have en kage med hjem?

Jeg var mere end rundforvirret, snakkede med både kontor og AC og endte pludselig med en kage i den ene hånd og en mobil i den anden. Inden jeg fik set mig om, var AC forsvundet og jeg en kage rigere.

Jeg nåede slet ikke at sige tak og faktisk ledte jeg, forgæves ganske vist, efter AC efterfølgende, for jeg ville lige have smidt hende hjem, når jeg alligevel var ude at køre. Yndigheder af hendes kaliber, kan vi ikke have gående løs i byen, men jeg formoder hun klarede den, for jeg har intet hørt siden. Til gengæld har jeg grint af, at jeg har set temmelig åndsvag ud, da jeg fik stukket en kage i den ene hånd, havde en mobil i den anden og samtidig slet ikke fattede, hvor pokker hun havde den kage fra – der, midt på Reberbanegade en helt almindelig fredag formiddag.

Måske jeg en skønne dag får en forklaring.

Du vil sikkert også kunne lide