17

Forudindtaget

Simply Shetland

I går forudbestilte jeg Simply Shetland at Tomales Bay. Min forventning er klassikere, som kan strikkes om og om igen – og forøvrigt forelskede jeg mig i jakken på forsiden, som ville være helt skøn i mosgrøn eller kaffebrun. Uhm.

Ella JacketModellen hedder Ella Jacket og den er smuk og klassisk, så den vil jeg med sikkerhed kaste mig ud i, når bogen i starten af det nye år er klar til at blive udsendt.

I bogen er mange andre modeller, som sagtens kan friste mig. Jeg kan sagtens se en mørkebrun Dillion Beach Pullover til Kenneth.

Jeg kan fornemme, at det bliver nødvendigt med et lille Rosalie Scarf, for sådan er det jo. Jeg kan ikke lade være, når det kommer forbi.

Forøvrigt synes jeg også vældig godt om Autumn Rose Pullover – både mønstret og modellen, så den kunne også friste, men lad os se, for der er også Silk Diamonds Scarf, som ser ud til at være sjovt at strikke og…

Bogen skal være velkommen. Tålmodighed er en dyd.

Du vil sikkert også kunne lide