20

Fredagshygge

Fredag aften

Dagen er forsvundet i underlige gøremål uden mål. Så underligt kan dage også forme sig, men nu er vi nået til aften og freden sænker sig. I køkkenet er Kenneth. Jeg går til og fra med min kaffekop, mens jeg printer den ene strikkeopskrift efter den anden.

I morgen skal vi endelig være sammen med Hanne og Preben igen. Det er så frygteligt længe siden sidst, så jeg glæder mig. Meget. Hanne vil strikke. Jeg vil dele, så det kan vel ikke være den ringeste cocktail.

Mens printeren pruster, strikker jeg en pind eller to og nyder stilheden. Oline går til og fra. Ind imellem skal der deles tanker og så er det tilbage i hulen, hvor hun vist bare nyder, at det endelig er blevet weekend. Jeg forstår hende. Fredag aften er en velsignelse.

Du vil sikkert også kunne lide