5

En himmel uden mage

Dag forvandledes til aften, inden vi vendte hjem til Aalborg igen, for der var så meget at opleve ude i verden og er vi først kommet ud, er vi ikke til at drive hjem igen.

Himlen var helt forunderlig i aften. Aldrig har vi set noget lignende og Ella var frisk, så mens jeg agerede chauffør, stak hun hovedet ud af vinduet og knipsede løs, for det er ikke ofte, at chancer som denne byder sig til.

Aftenlys i oktober

Her kigger vi ind over Aalborg, mens vi kører langs det sidste stykke af motorvejen. Himlen var fyldt med guld og røde skyer og hjemme venter Kenneth med Coq au Vin og Ellas familie, for selvom vi er ude, kan vi sagtens arrangere impulsiv fællesspisning, når bare vi har med- og ikke modspillere.

Aftenlys i oktober

Aldrig nogensinde har jeg set noget lignende. Himlen var i brand og det var ikke få suk vi kom af med på køreturen til Gug.

Hjemme igen ventede vores familier med lækker mad og godt selskab, så det er så absolut ikke den værste efterårsferielørdag jeg kunne ende med at få, denne her. Sikke jeg dog har hygget mig hele dagen og aftenen med.

Jeg har taget 234 billeder på turen i dag. Det er latterligt mange, men der var så mange smukke motiver og vejret har været helt i top. I morgen skal de sorteres og nogle af dem deles, men nu vil jeg vist bare ind ved siden af Kenneth og lade mig underholde af Angoradrengene, de tosser :-)

Du vil sikkert også kunne lide