2

Ugeplan

I går var himlen ild. Flammer hen over himlen gjorde synet helt fantastisk og jeg tog en frygtelig bunke billeder, for det er sjældent, at himlen i den grad gløder.

Ildhimmel

I aften kommer ikke til at ligne, kan jeg allerede fornemme. Det gør ingenting. Min plads ved vinduet er højt skattet, for at have kig til udeliv er en stor luksus de dage, hvor jeg ikke har tiden til at komme derud.

Planlægning

Noget af dagen er tilbragt i almindelig søndagssløvsind foran computeren, noget tid er brugt på tøjvask, lidt på ingenting og stirren ud i luften og resten er brugt til almindelig planlægning af de kommende dage, som helst skal ydes optimal retfærdighed. Det er dog trods alt ferie.

Der er meget, som skal være i orden, inden vi skal til det kommende bryllup. Det er ikke få telefonsamtaler der løber over Bæltet for øjeblikket og der er mange ting at drøfte, inden alting klapper og er på plads.

Jeg har, letsindig som jeg er, lovet at stå for lidt bagværk til den buffet, som skal være en del af den efterfølgende bryllupsreception, så jeg er i planlægningsfasen og der skal udregnes mængder, ganges og divideres og siden skrives indkøbslister. Jeg er kommet godt i gang og regner med, at jeg sagtens kan sende Kenneth på indkøb i morgen, mens jeg så finder bryllupsgaven til det smukke par. Jeg har en idé. Det er vigtigt, at have sådan en.

I morgen aften kommer et hold gode venner. De skal overnatte, inden de farter videre nordpå til Lønstrup, som hvert eneste år danner rammen om deres efterårsferie. Jeg glæder mig, til de kommer og jeg er sikker på, at jeg inden ugen er omme, igen har været en tur forbi Lønstrup, Vesterhavet og måske endda Mogens Falkenberg.

Ugen rummer løfter om masser af gode og fantastiske oplevelser, så den kan bare komme an, men inden tror jeg en aften i familiens skød med en god film og en kop varm te ville være helt ideel kost, for min stamina. Den skal jo holde hele ugen.

Du vil sikkert også kunne lide