51

Jeg har en gave til dig…

Kenneth kom hjem med en gave forleden. Han er det mest fantastiske menneske, når det kommer til gaver, for han køber sjældent det, jeg tror, jeg ønsker mig, men altid det, som jeg siden opdager, at jeg egentlig virkelig burde have ønsket mig hele livet.

Sådan har det altid været. Jeg kunne ønske mig et eller andet, men fik noget helt andet, som jeg slet ikke var klar over, passede helt perfekt til mig. Det har jeg til gengæld aldrig været i tvivl om med denne gave. Jeg har bare altid ment, at det var sådan lidt af en mundfuld med sådan et ønske, så jeg har aldrig sagt det højt, men altså… han må jo kunne læse tanker, eller noget…

Alfaen

Selvfølgelig får du nye chromkofangere…

Jamen tak!  For en i hede hule og så alting lige ned i lommen med hjerteglæde og drengerøvssmilet har ikke været til at tørre af mig siden!

Alfaen

Jeg er allerede ude i tørklæde om håret, kalechen ned om hælene og så ellers derudaf, for den siger nærmest *Grrrr…*, når jeg går forbi den, hvilket jeg gør flere gange om dagen. Selvfølgelig. Den slags skal kæles lidt i ny og næ.

Alfaen

Suk, hvor er den fræk og så er det jo sådan, at den bare passer helt perfekt til mig. Tænk at han sådan lige vidste det. Dobbeltsuk…

Du vil sikkert også kunne lide