7

Det kører for ham!

Vi har egen, privat mekaniker, som kaster sig ud i alting med noget der ligner dødsforagt. For det sidste ikke helt skal være tilfældet, har vi supervision på bremseudskiftningen, men det går storartet.

Vores mekaniker

Det hele ser lovende ud. Selv vejret arter sig, så det er en fornøjelse. Der er ingen is på nogen køer eller omvendt, nu hvor tingene ser ud til at flaske sig. Vi er ved godt mod og har styr på livet, bilder vi os ind. Vi kan tage fejl. Det er sket før, men det plejer at holde stik og efter at have beundret mekanikeren (Oskar blev henne i døråbningen), tog vi en tur udenom haven, som lokker med sol og høj himmel.

Der nifles

Lavendlerne blomstrer flittigt for anden gang, figenen er ved at være træt og smider snart bladene og krydderurtebedet er også ved at sige farvel for i år, men sensommeren har været skøn og der har været rigelige gaver fra haven, så vi klager ikke det mindste. Nu jagter vi i stedet de sidste nødder, kastanjerne og et enkelt æble eller to og når vi er færdige, får vi igen varmen indendøre.

Tiden er inde til et bremsetjek. Jeg krydser fingre. Du må også gerne.

Du vil sikkert også kunne lide