9

Oprydning og fokus

Solen skinner nu, men for et øjeblik siden var der stadig iskoldt udenfor. Frosten bider og sætter spor allevegne i haven, men indenfor er her heldigvis varmt og rart at være. Dagens arbejde er forlængst påbegyndt og jeg arbejder intensivt, for der er alt for mange opgaver i dag, men sådan er det, når man gerne vil og ikke kan finde ud af at begrænse.

Isblad

Jeg håber, at jeg når at holde fri i eftermiddag. Jeg trænger så frygteligt, for der har været meget at se til de sidste mange dage. Jeg smider koncentration i de opgaver, som venter, og håber på fokus og så personligt råderum senere i dag.

Mens jeg arbejder, sender jeg computeren på overarbejde, for den brænder fotos. Jeg må have tømt skidtet for enorme mængder data, som bare ligger og tager plads.

Der ligger fotos tilbage fra 2000 og frem. Det er der ingen grund til. Kun min trang til at have alting indenfor rækkevidde forklarer næsten 50 gb gammel og omtrent aldrig brugt data. Jeg rydder op. Jeg kan lide at rydde op og følelsen bagefter overgåes ikke af meget. Det skulle da lige være af al den plads, jeg får til rådighed.

Du vil sikkert også kunne lide