7

Aldrig for sent

Nogle dage er længere end andre. Jeg har haft en af dem, som kan synes endeløs, men jeg er nået i mål. Det gør godt.

Forude venter en aften i familiens skød. Det passer mig strålende, for jeg er vist omtrent brugt op for denne dag.

Hjernegymnastik forenet med hæsblæsende “jeg bliver klogere minut for minut” har gjort endnu en dag til en stor oplevelse på mange planer. Aha-oplevelser er ikke det værste i verden. Heller ikke, når man i virkeligheden ikke længere har hjertebarnet at gøre godt for og med, men der findes heldigvis så mange andre specielle og udfordrede mennesker derude i verden, som kan glædes over, at jeg er blevet klogere på et helt almindelig fredag.

Livet er gudskelov en regnbue af individer og ind imellem er man heldig og få tildelt møder med nogle af de helt unikke jordboere, som fordrer eftertænksomhed, tålmodighed og ikke mindst respekt og lyst til at være for og med. Jeg har nyt at tage med til de møder. Det gør egentlig frygteligt godt.

I dag har jeg lært nyt om Alexanders hjerneskade. Det bliver aldrig for sent, kan jeg mærke.

Du vil sikkert også kunne lide