18

Fornøjelserne tager ingen ende…

Posten kom med en dejlig stor stak strikkebøger. Blandt dem lå The Knitter’s Handy Book of Sweater Patterns, som Anne introducerede mig for, da jeg sidst var på besøg. Det tog ikke mange sekunder at konstatere, at Kenneths igangværende Cobblestone ville blive alt for stor.

MålebogFandenihedehulehelvede… og så var det bare om igen… igen…

Nu er skidtet trævlet op. Kenneth har (uvilligt, er jeg nødt til at sige) stået model til mavemåling og der er regnet efter, så jeg kunne få det rigtige maskeantal på pindene. Vi gik tre størrelser ned og det burde vel gøre ham lige så glad, som det gjorde mig.

Forøvrigt er det verdens smarteste bog, hvis man kan lide at strikke afsted på egen hånd eller bare skal beregne størrelsen på en ønsket sweater. Skemaerne er lette at gennemskue og nemme at slå op i, så man i en fart har maskeantal og dermed ikke står tilbage med en Cobblestone, som ville have passet Pavarotti eller alternativt kunne være anvendt som telt på næste Livølejr.

PS – køb den bog, hvis du strikker. Køb den!

Du vil sikkert også kunne lide