21

Nå ja…

Oline har, som et af sine valgfrie fag, valgt filosofi. I dag blev hun præsenteret for et spørgsmål, som skulle overvejes, inden de genoptager diskussioner og refleksioner om nogle dage. Spørgsmålet lød: “Hvem er du?”

– Jeg er en, som er gammelsulten med hul i maven og ærlig talt noget tom lige nu, så mon ikke jeg bare skal skrive det. Næ, jeg kunne også skrive, at jeg er hjerte, tarme, lever og så videre… eller måske skrive, at jeg er… nej, for fanden altså. Det kan jeg da ikke svare på. Det skal man da spørge alle andre om. Ikke mig!

– Jamen det handler vel om, at man skal kende sig selv. Vide hvem man er, hvilke grænser man har som menneske. Integritet og den slags…

– Som om man ved det, når man lige er fyldt tretten for en måneds tid siden. Vidste jeg det, skulle jeg vel allerede have haft en delegation forbi med Nobelprisen eller i det mindste mindst tre tilbud om at optræde på tv!

Jamen så…

Du vil sikkert også kunne lide