7

Valgflæsk

Valgflæsk

Vi er friske og snupper en omgang valgflæsk, for det skal ikke hedde sig…

Jeg er heldigvis ud af en familie, som er vild med gamle herre-retter. Kostforagtere kan vi ikke kaldes… og faktisk elsker vi stegt flæsk, gule ærter med hele skidtet (jeps, også kogt flæsk), hjemmelavet medisterpølse, frikadeller og deslige, men jeg er den eneste, som gider lave det.

Jeg gad godt lave valgflæsk. Det skal simre et par timer. Det kræver tålmodighed. Og så et godt, hjemmebagt rugbrød og den stærke sennep. Jeg er klar!

Du vil sikkert også kunne lide

7 kommentarer

  • Liselotte
    Svar
    Liselotte
    13. november 2007 at 22:43

    Det var slet ikke så ringe… :-)

  • Avatar
    Svar
    Frk. Vestergaard
    13. november 2007 at 19:59

    Velbekomme – det ser godt ud. Gid man kunne sende duft afsted med billederne…

  • Liselotte
    Svar
    Liselotte
    13. november 2007 at 19:01

    Hønsemor, vi elsker husmandskost herhjemme. Vi spiser det ikke særligt ofte, for det er vist ikke godt i det lange løb med al den flæsk, men engang imellem er det skønt :-)

    Ella, det er det. Vi glæder os og det dufter i hele huset – uhm :-)

  • Avatar
    Svar
    Ella
    13. november 2007 at 18:55

    Uhmmm, det er en herreret, jeg glæder mig til vores og god fornøjelse med jeres :-)

  • Avatar
    Svar
    Hønsemor
    13. november 2007 at 18:40

    Dejligt at se, at nogle af I unge mennesker har lyst til, at lave (bare en gang imellem) noget godt og energifyldt husmandskost.

    Stolt skal man bære traditionerne videre……

    Go’ valgaften… :-))

  • Liselotte
    Svar
    Liselotte
    13. november 2007 at 18:06

    Og i lige måde, Sifka. Det bliver virkelig spændende :-)

  • Avatar
    Svar
    Sifka
    13. november 2007 at 18:00

    God fornøjelse med flæsket. Vi napper den omgang kylling i karry, som ellers var planlagt til i går. Tilfældigt ved jeg at dagens ret i Snapsetinget i dag, er KylleiKarry, så går den også her.

    Rigtig god valgaften – det bliver spændende!

  • Byd gerne ind