11

Morgenkaos

Morgenen har jeg tilbragt i bilen i fast rutefart mellem hjemmet og banegården. Først ind med Kenneth i en pokkers fart, for pludselig kom han i tanke om, at toget vist afgik 7.59 og ikke først ved halv ni-tiden. Det kan nok være, at vi kom ud af døren i en fart. Vi nåede det og jeg kørte hjemad igen. På gårdspladsen steg jeg ud af bilen og glædede mig stille til, at jeg skulle ind og brygge den første kop kaffe. Sådan gik det naturligvis ikke. Det var jo Kenneth, verdens mest distræte mand, jeg lige havde afleveret.

Jeg nåede kun ind af døren, så ringede telefonen og Kenneth havde glemt det vigtigste. Ikke sig selv, men noget næsten lige så essentielt. Så gik turen retur til banegården. I strakt galop nåede jeg at aflevere det nødvendige, mens Kenneth heppede, for klokken var 8.11, men DSB har jo en tendens til forsinkelse og toget holdt endnu på sporet, så måske…

Nu er kaffen brygget og om ikke andet, så venter en stille time forude. Sådan en fortjener man, når morgenen starter så kaotisk.

Strikken

Valgaftenen blev brugt til at strikke. Lange lige træk med uldgarn passer fint til en aften med exit polls, statistik og siden det endelige resultat. Inden valgets stemmer var endeligt optalt, var trøjen færdig.

Den næste time kan bruges til montering. Løse ender er der nok af. Man kunne næsten sige det samme om den nye regering.

Du vil sikkert også kunne lide