14

To tosser på tur

Vejret så ikke for lovende ud, men vi er mere end almindeligt friske herhjemme, hvis bare udsigten er sjov og det var den!

Vi har været ved Poulstrup Sø. Jo, det var os, du så. Os med blæsehår og røde kinder, regn i ansigterne og brede grin smurt ud over hele femøren.

Vi smed toppen og drønede afsted, da der var opholdsvejr. Det holdt ikke længe, men den slags gør ingenting hvis bare tøjet er rigeligt.

Sjov

Prøvepladerne skal afleveres om et øjeblik, så der var ingen tid at spilde. Der er indbygget sjov i den bil, så selvfølgelig måtte vi lige afsted på en improviseret tur. Oskar ville frygteligt gerne med, men der satte jeg altså grænsen. Han måtte blive hjemme denne gang.

Vi var ikke de eneste ved Poulstrup Sø, men vi var de eneste i åben sportsvogn, forstå det hvem der kan…

Med indbygget sjov

Den bil er frygteligt sjov at køre i. Der er absolut ingen komfort, men den render gerne en tur og den lyder helt, som den skal. Man sidder ved jorden og det er lige før man også kysser den undervejs, men følelsen, når man suser afsted, er helt igennem autentisk og giver mavebobler, men…

Jeg er ikke overtalt. Jeg er end ikke i nærheden. Jeg er stadig lige glad for min Spider, så der bliver ikke noget bytteri og denne her må afhændes igen, men altså ikke uden, at vi fik en lille tur ud af det.

Der er indbygget sjov

Og turen var såmænd ikke det eneste. Vi fik også en del gode snakke med de forbipasserende, som lige måtte ned og tage bilen i nærmere øjesyn. Det kan jeg godt forstå. Jeg ville have gjort det samme.

Det var typisk mænd, som trak nedenom søen. Jeg tror de fleste kvinder er ligeglade, men den er en mandemagnet, så skulle der være nogen derude, som trænger til sådan en, kan denne her anbefales. De flokkedes, som bier om honning.

Sikke en masse sjov vi har haft. På hjemvejen var vi indenom købmanden. Her skete akkurat det samme. På et øjeblik var vi omringet af mænd, som i stedet for en kedelig tur til købmanden fik en oplevelse med hjem, for vi havde ikke travlt og pille må man gerne, så den er nu inspiceret fra ende til anden og imens har vi haft det smaddersjovt.

PS – Jo, den ER da TOTALT fed, men jeg snupper altså stadig Spideren.

Se flere fotos lige her

Du vil sikkert også kunne lide