16

At love alt for meget…

I går kom jeg til… virkeligkom til… at love Oline og AC, at de skal bage kagehuse i år. For Oline er det omtrent julemånedens højdepunkt, når vi går i gang med at skitsere årets kagehus. Bagefter fintegnes der, justeres og klippes modeller i karton, så der er noget at skære efter. Jeg synes jo, hvis sandheden skal frem, at det er rigtigt sjovt at designe det kagehus, men…

Jeg hader at lave dejen og jeg hader at bage skidtet. Jeg hader at lime med glasur og jeg hader at hele køkkenet ligner en ulykke, mens det hele står på. Jeg elsker til gengæld det tidspunkt, hvor husene skal dekoreres, for det er der julelysene i ungernes øjne tændes. Jeg tænker, at hende Martha Stewart nok omgåes likvide midler med en vist form for arrogance, men helt tabt bag en vogn er hun altså ikke.

Det er kun et spørgsmål om at have tilstrækkeligt med kiks på lager…

Kagehuse

Foto: Martha Stewart 

Jeg er sikker på, at det sagtens kan blive de smukkeste julebyer de to tøser får kreeret og ellers er der altid mine favoritprogrammer til den slags sysler. Der kan farvelægges direkte på computeren, printes og limes og så er den ged barberet.

Gad vide om tøserne hopper på den…

Du vil sikkert også kunne lide