18

Englemobile

Vi nåede aldrig til mobilen i går, men det kan der jo rådes bod på i dag, så om et øjeblik vil jeg fatte karton og skalpel.

MobilenHar du lyst til en englemobile ligger skabelonen lige her. Størrelsen passer med A4, så det er bare at printe skabelonen ud på dit forestrukne karton og så klippe/skære løs.

Oline mener æbleskiver er omtrent det bedste der findes, så jeg er ret sikker på, at der serveres æbleskiver lidt senere. De passer godt med engle, så vi er vel omtrent i gang med at tage hul på julen allerede.

Den er også ved at falde på plads, julen altså. Det ser ud til at vi ender med at være mange om julebordet. Det elsker vi at være, så når vi får søskende, svigerinder og kusiner, bedstemødre og andet godtfolk til højbords, er vi svært tilfredse.

Sidste år gjorde vi en genial opdagelse. Lillejuleaften orkede ingen rigtigt at stå med mad, fordi det var den aften alle ankom fra nær og fjern, så vi endte med at bestille bord på en restaurant inde i midtbyen. Her serverede de, i den skønneste julestemning, en komplet julebuffet, som smagte os allesammen svært godt.

Efter maden kunne vi alle rejse os, forlade opvasken og tage hjem og hygge ind i julenatten med spil, kaffe, cognac og alle julens andre fristelser. Jeg tror vi gentager succesen i år. Jeg glæder mig voldsomt, men først er der lige en mobile, der skal skæres.

Du vil sikkert også kunne lide