11

Pebernøddebagesnyd

Om et øjeblik kommer Lene forbi til en kop te. Jeg glæder mig frygteligt meget, men jeg er jo helt bagud af dansen og sådan halvakut blevet lidt usikker på hvor stor en stjerne der klistres i hendes bog efterfølgende, for pebernødderne… det går jo slet ikke…

Lagt an til hygge

Lene har været oppe før en vis herre fik sko på. Hun har bagt pebernødder denne morgen og således fik hun gjort mig helt usikker på om det her traktement overhovedet går an, for mine er jo ikke hjemmebagte. Jeg orker ikke og forøvrigt kan jeg ikke lave nogen, som smager bare halvt så godt, som de vendsysselske pebernødder, der indtages urimeligt store mængder af her på matriklen.

Jeg håber, at jeg kan drukne hende i så mange ord, at hun aldrig opdager, at de ikke er hjemmebagte. Jeg er god til mange ord ;-)

Du vil sikkert også kunne lide