32

Slinger i valsen

Kys frøen

Kys frøen – inde bagved gemmer sig en prins…

Jeg HAR kysset ham, men det var ikke en prins, tør jeg godt røbe. Vi blevet tørret godt og grundigt herhjemme. Historien er intet mindre end fantastisk, men lige nu kan den ikke fortælles af hensyn til den videre efterforskning, så jeg vil lade den hænge her… og så fortælle den, når tiden er inde.

Den har kostet rigtigt mange kræfter og lige et øjeblik så det ud til, at julen var i fare, men nu lader det til at det hele lykkes, selvom det kommer til at ske med forsinkelse. Jeg er fuld af fortrøstning og hvem har ikke før hørt om, at mad og julegaver først er blevet købt lillejuleaften. Sådan kommer det ikke til at gå her, men næsten og hele denne historie er til dels forklaringen på min stilhed kombineret med den famøse slingrekurs jeg har taget de sidste dage.

Svimmelheden er i aftagende. Jeg synes, at jeg aner lys forude, så mon ikke det hele ender med at lykkes alligevel. Jeg tror det.

Du vil sikkert også kunne lide