16

Grydebestyrer? Mig?

Først var der alle Olines pakkekort, som skulle skæres ud. Det blev gjort i en fart, så hun kan få forberedt de sidste gaver og de blev rigtigt fine, så hun er tilfreds.

De er klar til brug

De skulle lige gøres klar inden Ege kom forbi, så mens jeg ventede på vandet, som skulle forvandles til kaffe, blev skalpellen fundet frem sammen med den ældgamle skærelineal. Man kan efterhånden ikke bruge den til andet end at skære efter og om et øjeblik er det også slut, for stregerne er så slidte, så de næsten er usynlige.

Jeg har for nylig investeret i en stållineal, men den er ikke nær så smart, som den gamle svend er. Den er nemlig gennemsigtig og indrettet med sorte streger, som er nemme at skære efter, når man skal skære præcist. Linealen er en STEN-Edge, som ikke lige er nem at lokalisere i Aalborg, men det lykkes vel en dag. Om ikke andet, kan noget lignende vel få lov til at overtage jobbet.

Lyset svinder udenfor

Mens lyset svandt udenfor vinduerne, kom Ege forbi. En kop kaffe, lidt snak og så lovning på fortsat at måtte låne hans smukke mønstre til strikkemaskinen gjorde godt. Jeg har haft dem stående længe nu, men har ikke nået at kopiere dem, så nu fik jeg lidt ekstra tid at løbe på – tak for det, Ege :-)

Decemberhimmel

Jeg fulgte Ege ud og opdagede, at himlen var begyndt at rødme, så jeg smuttede indenfor igen og hentede kameraet. På trods af dagens tåge, var mørketimen smuk som bare pokker.

Decemberhimmel

Jeg elsker, når horisonten bliver rød af ild. Tågen ligger stadig derude, men knapt så tæt, som den gjorde i går og frosten har holdt stædigt fast hele dagen. Mon frosten gemmer på lidt sne. Man har vel lov at håbe.

Kenneth er ved at hoste lungerne ud af kroppen, så jeg tror, at jeg er grydebestyrer i aften. Jeg må hellere komme i gang…

Du vil sikkert også kunne lide