4

Jeg må i gang…

Julens gæsteliste er blevet kraftigt reduceret, så julebagningen er sat i bero, men ikke helt alligevel, for der er alligevel enkelte ting, som skal til, for at julen kan indfinde sig.

Julebageri

Den eneste gang på året, hvor vi spiser denne kage, er i juledagene. Den smager så pragtfuldt, at den slet ikke kan undværes, så den skal røres sammen en af de nærmeste dage. Den har vældig godt af at få lov til at stå og trække lidt af den gode Amaretto, så selvfølgelig skal den forberedes snarest. Ingen jul uden den.

En enkelt småkage skal der også til, så jeg skal vælge mellem alle yndlingene. Jeg er varm fortaler for kanel-/mandelbiscotti, fordi smagen er kanel passer så dejligt til juletiden, men Oline foreslår også:

Olines Chokoladesnitter

Marengs, som sagtens kan gøres julede med lidt ekstra kanel eller fintsnittede cocktalbær.

Og hun har jo ret, men jeg bager kun en enkelt af slagsen, så det ender sikkert med en omgang biscotti. Og så er der forøvrigt altid plads til varme, flormelsstrøede Churros uanset hvor meget man ellers har julet. De hører sig også til. Jeg får travlt…

Du vil sikkert også kunne lide