5

Køkkenskriver

Jeg er køkkenskriver. Mens maden er på komfuret, har jeg sat mig med computeren ved hjørnet af spisebordet. Radioen underholder i baggrunden og af en eller anden grund er værterne tilsyneladende helt og aldeles vilde med Birthe Kjærs nye juleplade, for det er nok seksogtyvende gang i dag hun breder sig i mit køkken.

Køkkenskriver

Der er hyggeligt i mit køkken. Jeg elsker at sidde her på hjørnet hvad enten jeg selv bestyrer kødgryderne eller Kenneth er chefen, hvilket jo, hvis sandheden skal frem, er sådan det er 350 af årets dage. Det er et under, at jeg kan huske at koge spaghetti.

Jeg er vild med mit bærbare kontor. Computeren er smidt på hjørnet og jeg sidder og hygger mig, mens jeg fra pladsen kan holde øje med maden. For et års tid siden havde jeg nægtet, men jeg har kapituleret. Jeg synes det er genialt, at computeren kan hænges på ryggen og bare følge med. Jeg tror jeg elsker den… næsten lige så højt, som mit køkken.

Du vil sikkert også kunne lide