12

Jeg når det!

Det har være en begivenhedsrig dag. Først Kenneth afsted til lægen og hjem igen med besked om, at det er astma. Som om han nogensinde har haft astma, er reaktionen, men ikke desto mindre er han nu udstyret med en inhalator og rigeligt med næseklude, for astmaen er udløst af en luftvejsinfektion, som udarter sig som noget influenzalignende og yderst modbydeligt skidt. Det underlige er, at hans ældre bror for et par uger siden også fik konstateret astma. Måske er der noget om snakken, men det skal jeg vist ikke sige til Kenneth, som ligger på sofaen med feber og venter på den te, som lige nu står og trækker på køkkenbordet, mens han nyser i et væk.

Han var så sej, så han insisterede på at komme med på gaveindkøb tidligere, men der gik ikke lang tid, før jeg kunne konstatere, at han SLET ikke var rask til den slags udskejelser og en mand med en lunte på minus 3 milimeter er en anelse anstrengende i en kø hos diverse forretningsdrivende, så da Olines gave var købt, smed jeg ham af herhjemme og fortsatte ind til centrum. Derinde brugte jeg 2 timer, nåede end ikke at komme i nærheden af julestemning og var nær infantilt hysteri, da jeg endelig nåede til døgnapoteket og kunne konstatere, at der var 17 – SYTTEN – numre foran mig. Jeg overlevede sjovt nok.

Bagefter var det hjem og ringe til Ella. Jeg måtte lige høre, hvordan det går med Ole. Der var dejlige nyheder endnu en gang og jeg kan konstatere, at maven langsomt falder til ro. Jeg vidste på forhånd, at Ole skulle ned på intensiv opvågning og brugte inden en del mental energi på at visualisere hvordan det ville være, at vende tilbage til stedet, hvor Alexander døde, for jeg havde lovet Ella og AC, at jeg var med hele vejen. Jeg var slet ikke forberedt på den reaktion, jeg har haft efterfølgende. Jeg havde sådan brug for, at jeg fik besked om, at det går godt med ham. Heldigvis er det sådan og det gør godt, selvom min hud føles tynd som pergamentpapir. Det går over igen. Jeg ved det.

Nu er jeg i gang med gavepapiret, silkesnorene og kortene og det er faktisk rigtigt hyggeligt, for trods meterlange køer, stressede juleindkøbere og endnu mere stresset salgspersonale, er det lykkedes mig, at få købt lige præcis de ting, som jeg gerne ville.

Gaveindpakning

Der mangler kun nogle enkelte gaver nu, så jeg synes faktisk, at jeg er mere end med. Jeg skal nok nå det hele. Jeg er helt sikker :-)

Du vil sikkert også kunne lide