9

Sådan!

Så er juletræet kommet indenfor. Det holdt hårdt, for Kenneth har naturligvis ikke lyttet det mindste til mig, men gjort som han plejer. Han har købt pladsens største og mest omfangsrige juletræ med en fuldstændigt fraværende fornemmelse for, at han faktisk bor i et gammelt bondehus med lavt til loftet.

Juletræet

Juletræet er nu skamklippet, så det kan være her. Jeg ved ikke, hvor vi andre skal opholde os imens det residerer i stuen, men der er i hvert fald blevet plads til træet og nu mangler kun lyskæden, inden Oline endelig kan pynte det.

For et øjeblik siden kom hun ind i stuen og udbrød “Så er det endelig jul…”, så det var vist på tide. Nu finder jeg lysene for julestemningen behøver jeg ikke lede efter. Den kom ind med juletræet.

Du vil sikkert også kunne lide

9 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. december 2007 at 19:07

  Metteflette, det er da en skøn julegave at få. Godt du har haft fornøjelse af opskriften – og god jul og godt nytår til dig også :-)

 • Avatar
  Svar
  Metteflette
  22. december 2007 at 18:32

  Takk så mye for svar om mandlene! De ble fantastisk gode og jeg laget opp 2,5 kilo samme dag. Det ble flotte julegaver i pyntede glass!!! Ønsker dere en flott jul og et supert nytt år! Klem fra Mette fra Norge

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. december 2007 at 18:11

  Det var rigtigt godt, at Kenneth gjorde, som han plejer. Det hele lykkedes og dagen er gået med rengøring, mens jeg er rendt frem og tilbage mellem stuen og resten af huset, for Oline ville så gerne, at jeg beundrede med mellemrum. Det sidste gør jeg gerne :-)

  Oline har hængt dette års julekugler på træet. Det blev et fint øjeblik, hvor vi tænkte på Alexander, mens hun hængte hans julekugle på træet. Snart får han et visit af os alle, men inden er der lige de sidste forberedelser, men vi er der næsten :-)

 • Avatar
  Svar
  Donald
  22. december 2007 at 17:40

  Det var vel nok godt at Kenneth gjorde, som han plejer:-)

 • Avatar
  Svar
  Helle Koed Paulsen
  22. december 2007 at 16:41

  He He Det lyder som os sidste år. Vores træ var Så stort at foden ikke kunne holde træet. :D – vi har taget ved lære og fået et minde i år… Glæder mig til at se et foto af Olines træ… ;)

 • Avatar
  Svar
  Bim H-D
  22. december 2007 at 16:15

  *ler*
  Här blev det ny gran igår – plastgran ;). Ja, allergiker och de som är allergiska mot att jaga barr resten av året ;) Och igår när vi var och handlade hade de halva priset på ALLA julsaker – inkl gran, YES :)
  Hm, kan dock meddela att jag sitter här och väntar på att mina salta mandlar ska svalna lite så man kan gå ut i köket och smaka av dem ;) Har ju inte gjort dem tidigare :p Delade dock ut recept på dessa och tom den minste kunnige köket av killarna meddelade… “Dessa tror jag tom jag klarar av att göra…” :) Så, ÄR det så gott som det doftar – vovven håller på att gå i taket när hon inte får smaka på dem – så kommer det nog att bli en sats till minst innan jul. Annars är de nog borta innan – imorgon? ;)
  Må så gott… värmländskan… Kramis och sköt om er bland mandlar och gran och allt annat…

 • Avatar
  Svar
  Joan
  22. december 2007 at 14:55

  Kære Liselotte,

  de sidste måneder er jeg blevet grebet mere og mere af din blog. Især dine billeder, der viser en udsøgt smag, og gang på gang har jeg tilbragt en formiddag med at prøve på at finde noget tilsvarende i butikkerne. Tit lykkes det ikke. Faktisk er det kun ganske sjældent jeg finder noget lignende, men inspiration har jeg – og er glad for den, så stort tak for denne din side.

  En ting er jeg især blevet SÅ forelsket i. Det er lysestagen, som jeg kigger på hver dag. Kan sådan en stadig købes? Nej, vel ;-)

  Julehilsner,
  Joan

 • Avatar
  Svar
  Solsikkens-Sang
  22. december 2007 at 14:36

  Hvor er det godt at Oline synes at nu er julen endelig kommet :-) Det er så sandt at sige, at når juletræet kommer i hus, jamen så ER det juuuuuuul……

 • Avatar
  Svar
  Kathrin
  22. december 2007 at 14:22

  Liselotte. Nå er det hakket før jeg feller et par tårer. Leste det forrige innlegget ditt. Ja, om at livet går videre uten Alexander. Og at du har tenkt å feire alle de vakre hjertene i livet ditt. Ja, det er det som betyr noe. Et dansk ordtak sier følgende; de smukkeste ting i livet kan ikke ses eller røres, de føles i ditt hjerte. – noe sånt går det…. Og det er sant. Ha en deilig dag med dine gjester. Jeg fyker videre nå, har litt husstell igjen. Og så håper jeg at jeg har en stund til puslerier…. har så lyst å lage bittelitt mer julestæsj. Klem til deg.

 • Byd gerne ind