7

Mælkeskum og gorgonzola

Oline hjertebarn har foræret mælkeskummer, som virker. Nu er der kaffe med tommetykt mælkeskum. Skoldhed er drikken, for mælken er naturligvis varm. Hun vidste lige, hvad vi kunne bruge sådan en juledagsaften foran tv’et.

Olines mælkeskum

Sammen med gorgonzolatrekanter kan den sagtens udfylde ventetiden til Life of Brian kommer om en lille times tid. Jeg skal nok sørge for at være vågen.

Nye spil

Noget af eftermiddagen er brugt inde på Olines værelse. Der var nye spil til stor moro for både mor og datter, men jeg skylder måske at røbe, at jeg faldt i søvn og tog et par timer under det varme vattæppe, mens Oline stred sig igennem overlevelse på en øde ø.

Hun havde tydeligvis ikke haft brug for min hjælp og derfor fortrak jeg også ind i stuens lys og varme efter at være kommet op til overfladen igen. Hun er stadig ikke blevet træt af spillet, men hun bliver vel sulten på et tidspunkt og kommer ud i verden igen. Der er ingen tvang i dag.

Du vil sikkert også kunne lide